Företaget

Oy Esari Ab är Finlands ledande tillverkare av apparat– och anläggningsskåp för samhällsteknik. Våra produkter ger ett förstklassigt skydd för alla typer av samhällsteknik och utrustning. Sedan starten 1993 har vi levererat fler än 4000 skyddsskåp av varierande modell och design. Våra kunder är huvudsakligen teleoperatörer, energi– och teknikindustrin samt statliga verk såsom Trafiklledsverket m.fl. Oy Esari Ab har för närvarande 30 anställda och vår omsättning uppgår till ca. 5,5 milj. EUR.

Våra nyckelfärdiga produkter garanterar kunden ett smidigt flöde från order till leverans. Vi erbjuder även installation av el– och kylaggregat enligt kundens önskemål och behov – allt för att säkerställa en trygg affär. Våra produkter tillverkas alltid med kvalitet, design och funktion i fokus.

Våra ledord är Attityd, Flit och Yrkesskicklighet och vår verksamhet har certifierats enligt ISO-9001 kvalitetscertifikat och ISO-4001 miljöcertifikat.

Oy Esari Ab – Er leverantör av skyddsskåp för samhällsteknik.

Företaget är en del av svenska Lagercrantz Group AB. Lagercrantz är en värdeskapande teknikgrupp inom B2B som erbjuder egna produkter och produkter från ledande leverantörer och har verksamhet i nio europeiska länder, samt Indien, Kina och USA. Koncernen består av ungefär 60 olika företag, ca. 1 500 anställda och har en omsättning på ca. 4 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001


CERTIFIERAD VERKSAMHET

Vår verksamhet har certifierats enligt ISO-9001 kvalitetscertifikat