Oy ESARI Ab

 


Oy Esari Ab är Finlands ledande tillverkare av skyddsskåp för samhällsteknik. Våra produkter ger ett förstklassigt skydd för alla typer av samhällsteknik och utrustning. Sedan starten 1993 har vi levererat fler än 4000 skyddsskåp av varierande modell och design. Våra kunder är huvudsakligen teleoperatörer, energi– och teknikindustrin samt statliga verk som Trafiklledsverket m.fl. Oy Esari Ab har för närvarande 30 anställda och vår omsättning uppgår till ca. 5,5 milj. EUR.

Våra nyckelfärdiga produkter garanterar kunden ett smidigt flöde från order till leverans. Vi erbjuder även installation av el– och kylaggregat enligt kundens önskemål och behov – allt för att säkerställa en trygg affär. Våra produkter tillverkas alltid med kvalitet, design och funktion i focus.

Våra ledord är Attityd, Flit och Yrkesskicklighet och vår verksamhet har certifierats enligt ISO-9001 kvalitetscertifikat.

Oy Esari Ab – Er leverantör av skyddsskåp för samhällsteknik.

Företaget är en del av svenska Lagercrantz Group AB. Lagercrantz är en värdeskapande teknikgrupp inom B2B som erbjuder egna produkter och produkter från ledande leverantörer och har verksamhet i nio europeiska länder, samt Indien, Kina och USA. Koncernen består av ungefär 60 olika företag, ca. 1 500 anställda och har en omsättning på ca. 4 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001


TEKNIKBYGGNADER

Vår tillverkning startade för drygt 20 år sedan. De första skåpen som tillverkades var just anläggningsskåp för teleutrustning. Genom åren har vi samlat på oss en gedigen kunskap och erfarenhet. Vi erbjuder marknadens klart bredaste sortiment av modeller. Samtliga modeller uppfyller marknadens hårda krav - oberoende om de ställs av tekniken eller av miljön. 

Samtliga våra skåp och skydd för säkerhetsutrustning ger optimalt skydd för den tekniska utrustningen invid järnvägar och möter de höga kvalitetskraven som ställs. Vårt breda sortiment innehåller allt från de mindre teknikskåpen till stora helheter som kräver installation och byggnad på plats. Allt enligt kundens behov, krav och önskemål. Vad beträffar kvaliteten - så ger vi aldrig avkall på den!

Vårt sortiment omfattar även skyddsbyggnader för pumpverk i ett  flertal olika dimensioner och storlekar samt med ett antal olika alternativ för takmodell. Naturligtvis erbjuder vi också kundanpassade lösningar där vi tar hänsyn till kundens önskemål gällande  dimension, konstruktion och installation. De mer utmanande projekten bygger vi alltid på plats.

Vi erbjuder även specialbyggen, exempelvis för industriella kunder. Önskemålen och kraven är ibland många, men vare sig de sätts av miljön eller tekniken så har vi lösningen. De riktigt stora byggena, som inte går att leverera via vägtransporter, bygger vi alltid på plats.

En oavbruten eldistribution är allt viktigare för fortlöpande verksamhet. Våra anläggningsutrymmen för reservkraftverk har utvecklats i samarbete med de ledande aktörerna inom branschen. Resultatet är en helhet där samtliga detaljer har uppmärksammats för att säkerställa en enkel och säker funktion.

Tack vare mångsidighet och flexibilitet gällande mått och funktionalitet passar Esaris anläggningsskydd perfekt för energiindustrins högt ställda krav. Våra skydd levereras alltid kompletta där varje enskild detalj är noggrant planerad och genomförd.


CERTIFIERAD VERKSAMHET

Vår verksamhet har certifierats enligt ISO-9001 kvalitetscertifikat