Laadukkaat laitetilat kaikkiin tarpeisiisi

Ensimmäiset laitesuojamme valmistettiin 30 vuotta sitten. Jo tuolloin tavoitteenamme oli ylittää kaikki markkinoiden vaatimukset täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet. 

Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, mitä turvallisen, tyylikkään ja pitkäikäisen suojan valmistaminen vaatii. 

Teknikbyggnader

Mallit kaikkiin käyttötarkoituksiin

Laitesuojia käytetään nykyään monilla eri teollisuuden aloilla. Jos tavoitteenasi on pitkäaikainen ja luotettava suoja, Esari on pelastajasi hädässä.

Laajasta laitesuojamallistostamme löydät kaiken laitetiloista räätälöityihin kohteisiin. Mikään projekti ei ole meille liian suuri tai pieni. 

BTT

Yleiset teollisuuden alat

Vaikka eri teollisuuden alojen vaatimukset voivat vaihdella, yksi asia on varma – teknisistä laitteista huolehtimisen on aina oltava etusijalla. Edistyksellisen rakennustekniikkamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme turvallisia ja kestäviä ratkaisuja laadusta tai tyylikkyydestä tinkimättä.

Energiindustrin

Energiateollisuus

Energiateollisuus on lähellä sydäntämme, ja siksi pidämme huolen siitä, että voimme tarjota kestäviä, paloturvallisia ja kooltaan räätälöitäviä suojia. Toimituksiimme sisältyy kaikki ohjauskaapeista keskusasennuksiin, perustuksiin ja paikoilleen asennukseen.

Telekommunikation

Teleliikenne

Jo 30 vuotta sitten osasimme ennakoida, millaisia vaatimuksia mobiiliverkon nopea kehitys tulisi asettamaan. Siksi voimme nykyään tarjota laajan valikoiman malleja, jotka sopivat erilaisiin ympäristöihin.

infrastruktur

Infrastruktuuri

Jotta kaikki toimisi sujuvasti, tarvitaan laitesuojia, jotka pitävät tekniset laitteesi turvassa. Laitesuojiemme avulla kaikki toimii ongelmitta. Toimitamme räätälöityjä ratkaisuja, teemme sähkötyöt ja asennamme tarvittavat laitteet.

reservkraftverk

Varavoimalaitokset

Varavoimalaitosten laitesuojamme on kehitetty yhteystyössä alan johtavien toimijoiden kanssa, jotta asiakkaamme saavat tarvitsemansa.

Laitesuojat toimitetaan valmiina kokonaisuuksina, joihin varavoimalaite on jo asennettu.

Vattenförsörjning

Vesihuolto

Laajaan laitesuojien valikoimaamme kuuluu myös useita pumppaamoiden huoltorakennuksia eri mitoituksilla ja materiaalivaihtoehdoilla. Tarvittaessa toteutamme myös asiakkaan toiveiden mukaisia räätälöityjä ratkaisuja, jolloin rakennemateriaaleja, mitoitusta ja installaatioita voidaan mukauttaa.

Speciallösningar

Erikoiskohteet

Me Esarilla toteutamme kaikki projektit siten, että kaikki tekniset ja ympäristövaatimukset täyttyvät. Takaamme, että lopputuloksena on aina valmis kokonaisuus – suunnittelusta asennukseen.

Planerings- och projekttjänster

Suunnittelu- ja projektipalvelut

Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, mitä turvallisen ja kestävän sekä alan erityisvaatimuksiin mukautetun ratkaisun tarjoaminen edellyttää. Autamme sinua toteuttamaan projektisi ja suunnitelmasi niiden vaativuudesta riippumatta.

Ota yhteyttä

Etkö ole varma, mikä ratkaisu sopii sinulle parhaiten?
Ei hätää. Esarin kokenut tiimi auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun. Täytä yhteydenottolomake tai soita meille, niin vastaamme kysymyksiisi. Kerro myös, mistä mallista tai malleista olet kiinnostunut.

    Yhteydenottolomake


    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.