Esari: kokenut ja asiantunteva yritys

Vuodesta 1993 lähtien olemme tarjonneet asiakkaillemme markkinoiden parhaita laitesuojia. Toimistomme sijaitsee Kaustisella, mutta toimimme maailmanlaajuisesti. 

Tiimimme on rakentanut yhdessä jo tuhansia laitesuojia, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Asiakkaanamme saat kestävän ja nopean ratkaisun, mistä tyytyväiset asiakkaamme ovat todisteena.

Esari: ett företag med erfarenhet och expertis

Esari on osa ruotsalaista Lagercrantz Group AB -konsernia, joka on lisäarvoa tuottava teknologiakonserni, joka tarjoaa niin omia tuotteitaan kuin täydentävän tuotevalikoiman muilta alan johtavilta valmistajilta. 

Konserni toimii useissa eri maissa, kuten Intiassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä konsernin yritykset työllistävät tuhansia ihmisiä.

Arvomme

Me Esarilla pyrimme jatkuvasti luomaan tulevaisuuden laitesuojia jo nyt.

Kaikki mallimme ovat ajattomia ja suunniteltu sopimaan moniin erilaisiin ympäristöihin.

Tarvitsetpa sitten ympäristöönsä sulautuvaa laitetilaa tai etsit jotain ainutlaatuista, me toimitamme aina haluamasi.

Meille töihin

Avainsanojamme ovat aina olleet asenne, ahkeruus ja ammattitaito. 

Oikealla asenteella selviämme melkein mistä tahansa (aivan kuten tuotteemmekin), ja samalla toimitamme nopeita sekä virheettömiä ratkaisuja.

Arvostamme aina työntekijöitämme, sillä viihtyisä työpaikka on tärkeä kestävän työympäristön kannalta. Tiimissämme sinulla on mahdollisuus kehittää taitojasi ja osaamistasi, ja nauru on aina herkässä.

Jobba för oss

Ota yhteyttä

Etkö ole varma, mikä ratkaisu sopii sinulle parhaiten?
Ei hätää. Esarin kokenut tiimi auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun. Täytä yhteydenottolomake tai soita meille, niin vastaamme kysymyksiisi. Kerro myös, mistä mallista tai malleista olet kiinnostunut.

    Yhteydenottolomake


    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.