Yritys

Esari Oy on Suomen johtava laitesuojatoimittaja

Vuodesta 1993 alkaen olemme toimittaneet yli 4000 laitesuojaa asiakaskunnallemme, joihin kuuluvat teleoperaattoreiden lisäksi mm. energiateollisuus ja Väylävirasto. Yrityksen palveluksessa on yhteensä 30 henkilöä ja vuotuinen liikevaihto n. 5,5 miljoonaa euroa.

Toimitamme laitesuojat asiakkaillemme avaimet käteen periaatteella, jolloin toimitus sisältöön kuuluvat myös asiakkaan tarpeita vastaavat sähkö- jäähdytyslaite ym. asennukset. Olemassa olomme perusta on asiakkaiden tarpeita vastaavien laitesuojarakennusten myynti ja valmistus sekä tuotteiden jatkuva kehitys. Samalla pyrimme parantamaan yhdyskuntarakentamisen lopputuloksen kokonaisilmettä ympäristöön hyvin sopivilla energiatehokkailla ratkaisuilla.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat laitesuojat yhdyskuntatekniikan suojaksi. Pitkä yhteistyö asiakkaidemme ja alihankkijoidemme kanssa mahdollistaa jatkuvan tuotekehityksen. Olemme luotettava ja ainutlaatuinen kumppani.

Asenne, ahkeruus ja ammattitaito muodostavat Esari Oy:n arvomaailman.

Yritys kuuluu osana ruotsalaiseen Lagercrantz Group AB:hen. Lagercrantz on teknisiin ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, jolla on toimintaa yhdeksässä Euroopan maassa, sekä Intiassa, Kiinassa ja USA:ssa. Ryhmään kuuluu yhteensä n. 60 yhtiötä, n. 1 500 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 4 miljardia Ruotsin kruunua. Yhtiö on ollut listattuna Tukholman pörssissä vuodesta 2001.


SERTIFIOITUA TOIMINTAA

Oy Esari Ab:n toiminta on hallittua ja dokumentoitua.
Yrityksemme koko toiminta on sertifioitu kansainvälisen ISO-standardin mukaisesti.